I don't get it!?

I morse var jag och åt hotellfrukost på Stadshotellet, awsome som vanligt. Efter det åkte jag,Oscar och momo till Öland för lite skördefest det var supermysigt :)

Imorgon blir det SM igen, underbart! ❤


Fotboll är ingen sport det är en livsstil! ❤

Idag spelade jag SM för 16åringar, det var sjuuuukt kul och jag tyckte att det gick ganska bra ;) tyvärr blev det förlust men eftersom fotboll är så underbart så är jag lycklig endå!
Jag lever fotboll! ❤❤❤


Bilden är från Calmarenyckelcup :)


Let us take This chance

Hallå Estland!
Idag har jag varit i skolan, varit hos Malin, tränat och efter träningen åt jag Oxfile, klyftpotatis och sourcream onion dipp! Sjukt gott!


Why do they say the sky is the limit when i see the footprints on the moon?

Har hittat en massa bra nya låtar nu när jag har suttit och letat lite så nu ska jag gå och lägga mig  och lyssna på dom och läsa lite kanske.
Godnatt

Don´t you worry child, cuse heaven got a plan for you ♥

Hejhej
Förra veckan hade vi studiedag på tisdag och onsdag, det var skönt och jag var hos en massör på onsdagen, det var underbart!  I lördags spelade vi match i Växjö, det blev 3-3., det var synd att vi inte fick vinna eftersom att vi var bättre än dom... men jag var nöjd med mitt 1-0 mål :)  Det var länge sedan. igår dömde jag 00:orna och kollade på A-laget som också spelade oavgjort trots att de förtjänade att vinna.
Kom nyss hem från KU träffen, det var inte så många där men det var riktigt mysigt och kul!
Kram Emma ♥

Love is evol, spell it backwords and I'll show you!

Innan jag berättar om min grymma helg så vill jag bara säga att jag älskar Eminem! Han är sjukt bra, hans låtar är grymma och hans film är en av mina favoritfilmer!

Helgen; fredagen var underbar, Magda var här till kl.2 och vi hade så jäkla kul! Älskar henne nåt enormt och vi kommer steeeka sönder i Österrike! ❤

Lördagen spelade jag match med b-laget. Förlust men jag var glad endå! Kvällen spenderades hos Amanda, det var najsnajs!

Söndag; Idag blev jag väckt vid tjugo i två... Det var skönt att sova ut! Sen drog jag till Gröndal för att spela match mot Räppe. Det gick bra och vi vann med 2-0. Jag fick en boll i ansiktet och fick en stor fläskläpp och en svullen näsa men jag är glad endå! :)


I can´t wait to burn it down to the ground

har feeeeeest med mig själv! Det är riktigt kul! :D

It's us against the world

Hejhopp :) idag tog jag skolfoto, hoppas att det blev okej iallafall! ;) Idag har jag inte så mycket att göra eftersom att pappa är iväg och spelar golf mm, Oscar är 2 kompisar och typ alla mina kompisar är på fest.... Så jag sitter själv hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra.


Grym dag!

Tjenare skolan idag var chill, vi bakade chokladbollar och kola kakor och så fick vi sluta halv 3 istället för typ tjugo i 4. :)
På träningen var det heeeeelt galet! Jag har aldrig skrattat så sjukt mycket i hela mitt liv! Jag har ont i magen fortfarande.
När vi kom hem drog jag och Mange ut en stund.
Detta var den bästa dagen på sjuuuuukt länge!<3


I'm great in bed! I can sleep all day long!

Jepp, jag kan sova typ hur mycket som helst och det är precis vad jag ska göra nu eftersom att jag är sjuuuuukt trött! :)

Bjuder på bilden.


And it feels like I am just too close to love you ♥

Hejsanhoppsan
Igår spelade jag match med B-laget. Förlust...   Idag har vi spelat fotbollsDM och det gick bättre. Vi vann första med 3-1 och andra med 5-0 så vi är vidare. Inte för att jag vet vad vi är vidare till men det lär jag väl märka.
Kom nyss hem från träning med f17. kan ju inte säga att jag var bra men jag var nog okej. Nu blir det mat och läsa lite bok eller TVen ♥ 

Spöklöv ^^ Nej men jag gillar bilden! Utan att veta hur jag gjorde ;) lång slutartid antagligen

Älskar det mesta just nu! :)

Ja, jag mår jättebra just nu och det är underbart! ❤
Skolan är chill och än så länge går det bra ;) fotbollen går bra och jag är lycklig :p en sak bara, jag saknar min älskling jättemycket!
Hoppas att ni har det lika bra som jag!