Nothing makes me stronger then you do! ♥

HEY!:)

Detta har varit BÄSTA helgen på länge förutom Gotland såklart för inget slår Gotland..!
Den börjar med konfa, cab, fest, Loreen och fortsätter med kofa,match (VINST! MED 1-0!!) och avslutas med Magda! Bättre kan det nästan inte bli


Tack till alla i konfirmationen! kommer ALDRIG glömma er, våra resor, minnen och galna påhitt! Kärlek till er ♥ ♥ ♥

Kram Emma ♥

Love ya! ❤

Igår konfirmerades jag i Förlösa kyrka. Det gick toppen och det var riktigt roligt! Efter konfan åkte jag med Fanny runt i stan i en cabriolet och typ skrek och sjöng! Det var ännu bättre och jag fick minnen ifrån Gotland. ❤ sen hem till släkten med firande. Jag fick pengar, smycken och lite andra saker. Kvällen avslutades på bästa sätt med Loreen! Kärlek till henne och Gina!!❤

Nu taggar jag match!!! Asarum... Nu tar vi dom!! 👊


Bildbomb från Gotland Del 1!! ♥

Här kommer lite bilder från Gotland! :) ♥



Lummelundagrottorna

Konfaledarna ♥ och Karin


Och Ronja tappade sin glass... ^^

Dolores och Emmy satte upp Magda på minibusstaket xD

Kyrkan som vi var i bjöd på cola och bullar :)

Tomas och Jenny på stranden :3

Bildbomb från Gotland del 2!! ♥


Dolores är på en åker och.... tar en promenad? Eller kanske trampar ner det bonden odlar! ^^

Hahah, söta!  :)

Här åt vi... mysigt. Hahah, Magda sover typ... C:







konfa lägreeeeeeet !

//fanny

Längre har vi inte kommit...

Tjaaa, har precis varit och tränat och nu ska jag duscha.
I helgen var jag ju på Gotland... Det var så sjukt kul! Jag har aldrig haft så kul i hela mitt liv! Vi festade, sjöng, tog sönder sängar och lampor och jag hade inte tråkigt en enda sekund... Helt sjukt var det! Tack till ALLA som gjorde denna resan så bra! Såklart tog jag massa kort, ca 1000 stycken och jag lovar att jag ska lägga ut en stor fet bildbomb med massor av bilder!

Kram Emma


She's got the looks!

Tjenare tänkte bara berätta att jag drar in till stan nu och käkar hotellfrukost! Det blir en go start på dagen, i eftermiddag ska jag dessutom till Gotland! Kommer att ha sjukt kul.
Menmen hör av mig senare

Kram Emma


Dom har rivit våra gator, bränt ner lekplatserna där vi hängde som barn!

hejhopp!
jag mår faktiskt lite sådär för idag på matchen så typ sträckte jag mig i ryggen och det gör så sjukt ont att bara röra sig det minsta lilla... Inte kul. men snart kommer Fanny till mig och vi ska käka en massa snacks och så ska vi kolla på 8mile av eminem.Jag älskar Eminems låtar och han i övrigt men jag är kär i filmen! Jag har redan sett den minst 10 gånger men den är så sjukt bra så jag bryr mig inte! Men jag rekommenderar verkligen denna filmen!


Kram Emma ♥

Man måste vara frisk för att kunna bli frisk! ♥

Hej sitter och pluggar och taggar match! :)

ikväll ska vi spela match mot Ingelstad så sitter och taggar med hög musik!
Men nu ska jag äta och sen ska jag fortsätta plugga så vi hörs senare!

Kram Emma

jag är rädd för allt, berädd på allt! ♥

Jag hittade den här bilden på mig i datorn och faktiskt för en gångs skull tycker jag om bilden väldigt mycket! Den är tagen på Öland på min fasters bröllopsfest för minst fyra år sedan

Crashing in to you, right in to you! ♥

hej
Jag ska verkligen plugga nu efter att jag har bloggat! MÅSTE,MÅSTE,MÅSTE plugga! Varför är det så svårt att komma igång med pluggandet och när man pluggar finns det 10 000 000 saker man heller vill göra!?
ja, jag ska plugga nu så jag hör av mig senare... :)

Om ni inte har någonting för er kan ni ju kolla in min fotoblogg. Där lägger jag bara in saker som handlar om foto och fotografering! :P http://emmaspixlar.blogg.se/

Kram Emma

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar! ♥

Tjena mittbena
Dagen var bra idag. Den började med sovmorgon till halv 10 och NO-provet jag hade idag gick också bra så dagen var bra!
Senare ikväll ska jag träna. Hoppas att det går bättre idag än det gjorde igår för jag var riktigt seg igår :)

Juste, Magda kanske kommer att lägga in några bilder ifrån när vi var och fotade nån dag framöver så håll ögonen öppna om ni vill se... Hör av mig senare :)

Bild sen i vintras...

Kram Emma

It's like happy violence! ♥

Hej
Mina dagar är proppade just nu med läxor, prov,träningar, matcher,födelsedagar, konfimation,  planerning och annat... jag har inte ens en aning om vad som kommer att hända på min konfimation, inte vilka som kommer till den eller vad jag ska ha på mig...FRUSTRERANDE är vad det är! man hinner aldrig slappna av och vila. Inte heller kommer man i säng om kvällarna och det blir ju inte bättre då, men nu ska jag inte klaga mer det är ju bara att bita ihop. Det jag ville komma fram till var att bloggningen kommer/är dålig just nu p.g.a detta... C:

Ikväll blir det att plugga och träna ♥

aja, ha det gutt! ;)

Kram Emma ♥

Det var så längesen men det finns där än...! ♥

Hej
jag är nu tillbaka ifrån london och Paris. Det var verkligen awsome! jag har shoppat en del också. Det blev bl.a två par shorts,två par jeans,ett par skor,en pyjamas, en bekini, en väska och en jeansjacka...

Dessutom var jag och klippte mig i Växjö igår efter skolan och nu är jag blond igen, jag har också ganska kort hår, min frisyr liknar faktiskt Tove Styrkes lite. (Bild kommer)
Pappa fyller år idag så vi har firat honom lite och så har vi varit på folkracing, det var kul faktiskt. Jag har aldrig varit på det innan. Där körde vi även gokart (som jag heller aldrig har testat) Det var såhääääääääääääär kul! :D Tyvärr så vann pappa men jag slog iallafall Oscar :)



Kram Emma ♥