Come on and dance!

Tjo
I fredags var Halloweenfest och i Lördags var det Fannys födelsedag så jag och hennes släkt firade henne, det var grymt faktiskt, när jag kom hem på kvällen kom mina sysslingar och min gudfar från Örebro hit.
I går var allihopa & spelade Tennis och sen gick jag med Hanna på stan. Senare på kvällen var det fest hos Fanny! Det hände en himla massa saker... Vi kollade tex på en skräckis son inte var särskilt bra men den var rolig ;)

Söta kompisar jag har :)


Hej mitt vinterland!?

Slutade 1 idag. Runt 4 tog jag bussen in till stan för att möta upp min Festis och så drog vi till Nordic. Vi gymmade lite och sen blev det box n' kick. Det var det jobbigaste jag har gjort på flera år och jag mådde så illa men GUD vad kul de va! Vill göra det imon igen :D


Be heroes!

hej, jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen den senaste tiden, ska försöka bättra mig.
Aja, det har varit en väldigt lång dag idag... men inte jobbigt lång utan härligt lång :)
Skolan var chill och på eftermiddagen drog jag,Astrid och Fanny in till stan en stund.
Hela kvällen har jag kollat på Vampire Diaries, håller seriöst på att bli beroende av det! Det är så sjukt bra! <3
Sov gott ;)
Saknar fotbollen :(
 

Vad vore jag utan dig?❤

Idag har jag varit i stan med Magda. Hon är bäst! Jag önskar att alla fick ha en vän som henne! ❤
I stan köpte jag två nya linnen och godis till kvällen. Imorgon vet jag inte vad som händer. Får se vad jag känner för. Och förresten har jag,Magda och Karin bokat biljetter till nattpremiären av Breaking Dawn del 2!!!! Jag typ dör lite!
Aja, ha en bra dag :)


What happens when you become the main source of the pain?

Tjeeeena, har haft en grym dag !
Vi slutar halv 1 hela veckan så jag chillar varje dag med film. I eftermiddag har jag spelat fifa13, varit på träning och föreläsning med laget. Hon som föreläste var verkligen superduktig! Ser fram emot nästa torsdag! :)


FEST HOS ABDULLAH

Tja, amanda här!
fredagen började grym, vi cyklade till hemma kväll och köpte 1 kg godis, tjockaaa! Sen cyklade vi vidare till stationen för att hämta våra tågbiljetter till imorgon då det bär av mot växjö för lite shopping och bio (Taken 2). Efter stan stack vi hem till mig och packade sendan till Rinkan för en grymt god kebabpizza med pommes på! efter det åkte vi hem till emmas mamma och fikade kladdkaka, riktigt god! nu sitter vi hos emmas pappa och dunkar musik, ska snart mysa ner oss med Taken 1 och massa godis! Det va lite kort om dagen! Ser fram emot imorgon!!! :D
Ni får ha en riktigt bra fredagskväll!
ps. Emma du är bäst! pussss
btw gammal bild på mig...
( emma fotar i smyg...........)
 

Have you ever loved someone so much you've given all for, not the exprecion ,no litterly given all for?

Idag har jag spelat fotbollsDM. Det gick bra och vi kom trea :)

Nu bakar jag kladdkaka tills imorgon för då smäller det! Då ska Amanda sova över hos mig! Vi ska hyra film, käka pizza och vi kommer ha det underbart! Och så på lördag blir det hotellfrukost, lääääängtar!


Never stop for what you know is just a lie

Tjeeeeenna
Idag har jag bara chillat.
Imorgon blir det skola,fotboll och städning. Jag längtar sjuukt mkt till fredag & lördag! Kommer att ha det bästa med Amanda och Vi har planerat i 2 månader så allt kommer bli perfekt ;)